I Lugnvik

Igår åkte vi till stan å shoppade lite, alltid lika kul när det är så mycket folk :)
Men jag hittade iaf en data väska, en router och lite annat smått å gott till datan. Köpte också en parfym å lite grejer till nyår, så med andra ord blev de en lyckad shopping runda!:)
 
Vi skulle bo hos Annalena, vilket inte gick så bra eftersom att Christer ringde å sa att han skulle till stan efter träningen i Nälden...så då var de bara å planera om...Vovsarna kan inte vara tillsammans just nu eftersom att Sessan löper, så då fick vi ta Quattro å bo i Lugnvik. Men det blev kanon de också, vi spelade lite spel å hade de jätte mysigt. Hann ju även med en film där på nattekvisten:)

Vakna runt 11 ida, käka lite frukost å sen åkte vi å kolla på en skoter till Björn. Den va rätt fin faktiskt så den blir det nog för han i år!:)
I kväll blir de lugnt, ska käka midda här å sen åker vi nog hemåt!
Kram Kram*

Julen

image1
Julen börjar närma sitt slut å alla nära å kära har åkt hem.
De har varit riktigt mysigt å ha alla samlade, även om man saknade vissa!
Igår kom också Ronnie, min kusin å hälsade på. De va riktigt kul faktiskt, han har bott i Växjö ett tag nu så man ses inte allt för ofta.
 
Snart är det också dags för ett nytt år, och allt som har hänt 2007 blir då historia.
Man får se framemot de nya året med alla nära å kära, nya upplevelser och tokigheter :)
Och i å med de lägga 2007 till ett minne....Alla skoter turer, stug helger, haha ja herreguh, Fäviken, sommarfester, att träffa Tarryn igen <3, peppe å jag firade 2 år å sen blev man ju 20 också:) 
Hehe ja hur ska man kunna återberätta allt skoj man har hunnit med på 1 år!!?
Ne nu ska jag kolla lite på tv och vänta på att babe kommer hem:) sen blir det Natti natt å kanske en trip till stan i morgon..
KramKram*

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0