Singstar, vin och en massa girltalk :)

I lördags for jag och Anna till stan en sväng, jag letade några fina gummistövlar men hittade inga som jag ville ha. Kändes som att det började behövas i fredags när det var sånt pissväder, MEN nu har det ju snöat igen så.  
Jag vill att snön ska börja försvinna men ändå inte, vill även att det ska vara mycket snö i påsk så man kan åka skoter och kanske lite skidor på isen, ska bli så mysigt! 
Men Anna hittade iaf lite saker i stan och jag köpte lite små plock, ben till Diesel t.ex.
På hemvägen tyckte Anna att vi kunde kika in på Kläddax och jag är inte den som är den. Efter våran lilla "titt" så var jag 800 spänn fattigare, hmmm...Hittade ett par skor som jag verkligen älskar (fast finns det några skor jag inte älskar haha?) men dom här är iaf helt underbara <3
Jag har köpt 3 par skor på 2 helger nu, illa alltså!
Men då andra sidan så älskar jag ju skor, det är jag liksom :)

När vi kom hem for vi och handlade mat och sen tog vi ut Diesel en sväng,
Jag, Martina och Anna gjorde marinerad fläskfilé, kroketter, sallad och en jätte god sås mmm mumma!
Lite vin till det och sen blev det oboy med minttu, vekligen att rekomendera!

Kvällen slutade med en massa vin, singstar, girltalk och ännu mera minttu :)
När jag vaknade på söndag morgon tänkte jag åh jag orkar inte vara bakis men icke så nicke, jag var ju piggare en tuppen själv! :)
Upp halv nio och runt tio eller om det var elva for jag och Anna upp till Åre och hämtade Peppe, Rulle och Jocke, hem med dom och sen for jag, Anna, Martina och Frida upp till Åre igen och tog en fika på Lok & Latte . Sjukt gott var det och sen spelade vi yatzy, haha det var en sjuk dag. Vi satt och fikade och spelade yatzy i 3 timmar, fan vad vi skrattade!! 




Men shit vad klockan tickar iväg, nu måste jag sussa om jag ska ta mig upp i morgon!
Natti natti


Vart tog vår solen vägen?

Idag har det varit ett riktigt pissväder, det har blåst, regnat och varit allmänt grått och tråkigt..uscha...
Jag jobbade bara några timmar idag, riktigt skönt faktiskt.
Men då andra sidan så har jag haft så himla mycket resten av veckan så jag var värd det också  ;)

I måndags mös jag med Lina och Sandra, det var riktigt kul. Hur gick resten av dagen Lina, gick nått mer sönder?:)
På kvällen hade vi fotbollsträning och sen gick jag på bio med Anna och Mimmi.
Mimmi har tagit körkortet så GRATTIS TILL HENNE, hon hade väl kanske inte världens bästa vägledare med sig om man säger så men det gick hur bra som helst. Tur att hon körde kanske? :D  
Mimmi - kommer det någon därifrån
Lenita - ne det tror jag inte det är bara å köra
Sen skulle vi vända runt och köra ner när det stog en bil lite snett framför oss och det var rätt så nära om man säger så, alltså inte att vi körde på den men att den stog rätt så nära och Mimmi var lite fundersam (vilket jag förstår för att det var väldigt nära, jag såg knappt om det var någon glipa emellan backspegeln och bilen) men då säger Anna utan att knappt titta  - Det går bra,  det är bara å köra! :) 

"Män som hatar kvinnor" var förresten filmen vi såg och den var riktigt bra, så se den om du inte redan har sett den!
 

I tisdags hade vi fotbollsmöte och det gick bra förutom att dom missuppfattade mig och Anna lite :) 
Men vi fick som vi ville iaf och det är ju bra de. 
Onsdan var den enda kvällen som jag inte hade några direkta planer, eller jo Helen frågade om jag kunde vara barnvakt men jag var tvungen att säga nej för jag hade ont och var så trött. Jag, Peppe och Jocke kastade  frisbee med Diesel och sen var det soffan och sängen som gällde.
Igår jobbade jag från klockan 7 till kvart i 3 och efter det så gick jag upp till sjukgymnasten och tränade, pratade och sen tryckte hon lite också. Sen hann jag hem en snabbis och sen iväg på "jobb" igen, jag var barnvakt till klockan 10. 
Anna kom en sväng så det var rätt roligt faktiskt :) 
I morgon ska vi till stan en sväng och mysa på, ska blir skönt! 
Annars blir det nog en lugn helg, Peppe ska på lagfest och jag ska mysa med Anna. 
Förra helgen var Björn här och kaklade om i köket, super nöjd faktisk!

Innan:
   (inte världens bästa bild men)

Efter:

Tack tack lille bror :) 

Lite blandade bilder från helgen som var, från mina nya skor till en polackbjörn:D  


Ne nu ska jag och älskling krypa ner och sussa
Natti natti <3


Om ändå vilja vore pengar...

då hade jag varit rik vill jag lova för guh vad jag vill mycket :)

Jag vill byta kakel och fixa till i köket, sen vill jag göra klart garderoben i sovrummet. Stången är ju iof sig uppe nu så det är snart bara drapperiet som ska dit. Sen vill jag även göra om garderben i gästrummet, måla vitt och spika upp några hyllor. Sen vill jag ju självklart få till källarn också + att jag har mina funderingar på teve rummet (vilket jag har haft ett tag nu) men fan vad fint det skulle bli :)
Samtidigt så blir jag så less, hur länge ska jag bo här egentligen och sen om några år så vill jag ju ändå göra om igen så vad är det för mening :)
Och bara tanken på en resa, jag vill jag vill jag vill!
Om man ändå hade pengar, fan va underbart det hade varit!



Sötnosarna tratt 1 och tratt 2,  nu blir det inga fler kattungar i familjen Eriksson/Bodin :)

Ne nu ska jag kollar klart på greys

Team Anna&Lelle

Haha ja igår hade vi första träningen, lite nervöst på dagen faktiskt men så fort det drog igång så kändes det genast mycket bättre. 1 och en halv timme gick faktiskt väldigt fort! 
Både jag och Anna vill verkligen börja spela igen, att bara en sån sak som att massa bollar ligger på golvet kan påverka en. Jag känner att jag inte klarar av det men jag vill så gärna, jag kan inte låta bli!!!  
Men jag får ju se det positiva i det hela: jag får se tjejerna spela så länge och hoppas att jag kan lära dom någonting :)
Dom har ju många tankar och ideér iaf eller vad säger du Anna?  *Skratt*

I fredags var vi på match i Nälden och sen blev det filmmys.
På lördan hade jag beslutsångest, ska jag dricka eller ska jag inte?  Men det slutade med att jag öppnade en cider och sen var det kört :)  Johanna kom och mös med mig, vi skulle till folkan men hann inte så långt haha, vi kom iaf till Eagels och där  träffade vi Lina gumman. Slutade med fika hos Rulle :D
Ja det var en knasig kväll men kul var det :)
 Kvällens outfit, haha ja pumps mitt i vinter kan man ju undra?? Men det var bara nå fyllesnack mellan mig och Lina som blev till verklighet efter lite för mycket cider och dooleys :)
 
På söndan var man lite halv sleten men Diesel väckte mig tillslut så vi tog oss en promenad och sen for vi till Tossön och kastade frisbee.



Imorse var jag ledig men hade en tidig tid hos sjukgymnasten så jag var där redan klockan 8 och sen gick jag med Diesel. Det var ju så sjukt underbart väder, jag tog ett liggunderlag, ett duntäcke, en filt och en stor kudde och la mig ute i snön och det var så härligt. Diesel låg breve mig och tuggade på ben, han tyckte nog också att det var rätt skönt. Runt 2 tiden kom Lina på besök så vi drack te och gjorde lite mumsiga kex *glad att jag har dig gumman*

På torsdag är det slut på kattungar i familjen Eriksson/Bodin haha, då ska katterna till kattdoktorn :)
 


RSS 2.0