*F-98*

Vi avslutade säsongens sista match med en förlust, men en väldigt bra andra halvlek!!
Domaren var inte den bästa, rätt ska vara rätt och det ska vara rättvist...speciellt när dom är så små..
Det var många armbågar och taskiga "tacklingar", som sagt dom är små och det ska vara kul att spela.
Vi hade minst 3 skadade, så ska det inte vara. Ok om det händer, shit happens men domarn borde blåsa av och minst ge dom en varning. Sen var det många hands på bortalaget som det inte blev nått av men våra blåstes av på en gång haha och jag menar sätter man dit handen rätt på bollen med flit då är det hands!!!
Sen borde nog inte domaren gå fram till bortalaget (inte till nått lag) och ge råd???
Haha jaja vi är nöjda och har sista träningen i morgon med lite lekar sen blir det avslutning på söndag..  
Bara dom börjar lyssna lite mer på vad vi säger och tar åt sig så blir det kanon till the next season :)

Nu blir det sängen!!!
Nattinatti*


Helt ärligt

Var det någon som såg Svenska Hollywoodsfruar ikväll?
Alltså jag tyckte det var pinsamt men samtidigt så är det ju lite kul också, är det bra teve eller? Haha nja det vette fan!!!
Den ena dummare än den andra.. 
Den ena var sjuukt seg när hon pratade så man fick nästan panik, hon höll ut orden liksom och läppstift minst 50gånger per dag haha jajjemen!! :) 
Den andra var ju ändå rätt normal, nu kommer jag inte ihåg namnen på dom men ni som såg kanske känner igen er:) 
Hon gjorde inget som man reagera på riktigt.. 
Den tredje var ihop med en man som hon bara va ihop med BARA för pengarna (verkade det som iaf)!! 
Han var sångare och innan sina uppträdanden så var han tvungen att vila sina...röstband...?? haha ja eller så kanske stämmband?? :) 
Hon var iaf väldigt överlägsen, kolla på mig jag har dyra smycken och ni har ingen chans!! 
Jag var bara tvungen att dela med mig av detta, jätte viktigt? 
Ne men var bara tvungen att skriva av mig lite. :)
Jag satt själv och kollade men skrev med Tessan (stora syster) i reklamen, hon tyckte också att dom var korkade men samtidigt så vill man se, fast man tycker att det är pinsamt??  Ja då är frågan kanske om det är bra teve?
Jag tycker ju inte det men det är just det där att man ändå vill se?
Aja nog om detta :) 
 
Nu ska jag sova om jag ska orka upp i morgon, först jobb och sen sista matchen med tjejerna...spännande... Vi får väl se om dom har ryckt upp sig och spelar som dom gjorde innan uppehållet för då har dom faktiskt en chans så det ska bli kul att se å annars så är dom ändå våra underbara goa tjejer som vi älskar!!! :) 
Träning på onsdag och sen avslutning på söndag sen är det uppehåll igen. 
 
Haha här har vi en av våra pinglor i laget, men vi har ju 19 stycken så vi har ett gäng:)

Sussa sött alla ni där ute*  

*Plötsligt händer det*

Jag tror att det är mitt nya uttryck :)
Men det är ju sant, jag har bland annat:
skrivit 3 inlägg på två dagar, gått på gymmet 7 dagar i rad och varit på arbetsförmedlingen, massa annat också iofs men ni förstår vad jag menar...plötsligt händer det bara... :)

Ne nu ska jag kolla lite inför matchen ikväll, tjejerna har sin sista hemma match så jag hoppas att vädret blir bättre!!

Ta hand om varandra...det är viktigt....

Torsdag...en helt vanlig torsdag...

Vaknade 9, klädde mig och rusade till sjukgymnasten..där jag skulle ha varit kvart över men blev lite sen..
Fick massage och knäckte bort några låsningar, när jag kom hem gick jag ut med Diesel och sen gick jag ner på arbetsförmedlingen...kanske man kan få nått jävla bidrag den här gången... 
Men konstigt om jag kan få det nu och inte innan isf men men! 
Efter arbetsförmedlingen gick jag till Lina och pratade å mös av hennes sällskap, trevligt trevligt. Skönt med såna vänner! <3
Sen blev det ica och handla mat, sen Q8 för att hämta ett paket och sen hem och ringa jobbet för att kolla tiderna till nästa vecka och veckan efter men dom skulle jag få i morgon eftermiddag.
Efter det samtalet ringde jag till hon som hjälper mig med ryggen, hon hade ringt förra veckan så vi pratade en stund..får se hur det blir nu då.. Känns både bra och jobbigt, men det är tur att jag har henne!!!  

Varför ska livet vara så krångligt när man bara lever en gång!??
Varför kan man inte bara få leva livet då?
Utan smärta, utan problem, och utan motgångar?!?!



Här kommer det tre bilder till (som i inlägget nedanför)  blå tröja med lite blå ögonskugga....blir det inte roligare med färg??? :)  

Svart tröja med svart ögonskugga, kanske inte den roligaste färgen men den funkar den också :)
Man behöver inte ha så mycket till vardags å sen till party times kan man ju ta på lite mer så att det blir en starkare färg.

Ne nu ska jag kolla klart på matchen mellan England-Tyskland och sen förhoppningsvis så blir det gymmet...


Väntar

Snart kommer Peppe hem och då ska vi åka och handla kyckling, jag har förberett en sallad som vi ska äta till och det ska bli sååå gott så nu väntar jag bara så vi kan åka :)

Jag var bara tvungen å lägga upp den här bilden, medans jag väntar så sitter jag i soffan och då kommer Diesel  och lägger sig på kuddarna och tittar på mig med jätte ledsna ögon. Jag gav han mat och allt blev på topp igen så nu ligger han och sover på andra sidan soffan. :)
Jag vet inte, jag bara älskar färgerna på kortet och han är sååå söt! :)

Nu ringde Peppe så jag måste rusa 
 


090909

Har jag börjat mitt nya liv eller var det en bra början som nu har tagit slut??
Det märks väl, igår morse var jag på gymmet klockan 6, sjukt härligt var det men det straffades i går kväll.
Hade såå ont i ryggen och benet så jag bara låg...men men nytt försök i kväll...

Jag har faktiskt varit en duktig tjej idag, jag har gått igenom massa papper så nu tror jag att allt är i sin ordning :)
Ne nu måste jag skynda mig om jag ska hinna till kvart över 6 då Anna kommer å hämtar mig.
Ska rusa ner och handla, laga mat, äta och byta om..
Hade gött

Ett tips till:
Våga använda färg och våga matcha sminket med kläderna... Det blir roligare då och man blir så glad av färger och det piggar upp än.. 
Nu har jag inte tid att leta upp några bilder men här är två iaf


En lila tröja och lila ögonskugga med lite vitt också...

Gråglittrig kofta och svart ögonskugga i botten med lite "silvergrå glittrig" ögonskugga och även lite vitt längst upp


En vecka senare...Måndag den 7/9...

Tänk att det redan är september, vill inte, inte än!!
Jag vill ha värme, i dag är det ju iofs väldigt fint ute så jag får väl nöja mig med det:)

Helgen har varit bra, väldigt lugn och skön.
I fredags for vi in till stan och kollade på bio med Lalla och Björn.
Det blev Inglourious Basterds och den var faktiskt riktigt bra, dock inte lika bra för min rygg. 2 timmar och 33 minuter i dom stolarna är INTE skönt, fick ligga med sätet helt nerfält hela vägen hem :( Men men tur att filmen var bra iaf :)

I lördags for vi till Åre en sväng, Peppe köpte 2 tröjor på JC och jag köpte en jätte fin tröja på veromoda, en brunkräm och en parfym. Sen fikade vi och spelade spel på Bahnhof Café, så mysigt så!!
När vi kom hem tog vi ut Diesel på Tossön så han fick leka av sig

Sen for vi hem igen och kollade på lite teve och sen kom vi på runt halv tio att vi kunde gymma så då for vi och gymmade en sväng. Sjukt härligt :)
Söndan kom och vi åkte till Åre igen men denna gång med Jocke och åt på subway, på vägen hem stannade vi till vid agilitybanan för att bara testa och det var nog väldigt uppskattat av Diesel :)

Sen for vi hem och kollade på Alags matchen som blev vinst med 3-1 och sen for jag, Peppe och Rulle på gymmet. Var väl färdiga där runt 8,9 nångång och då for vi och hyrde en Wallander film.
Idag har jag varit hos sjukgymnasten, varit ut med Diesel och nu ska jag göra mig i ordning för jobb och i kväll blir det träning med tjejerna.  

Ett mascara tips
Haha japp, jag har ett mascara tips.
När man ska ta på mascara vill man oftast ha så att dom ser så fylliga och fina ut som möjligt och då vill  man kanske ha mycket mascara på borsten, MEN dra inte "borsten" ner och upp ner och upp utan stoppa ner borsten och dra runt den nere i "flaskan" för då håller den bättre och ni undviker onödiga bakterier.


Måndag 31 augusti


I måndags hade vi match i Hammerdal, vi samlades på röjsmon klockan 4 och lämnade Järpen ca halv 5.
Självklart så lånade vi en buss av Järpens IF, vi tycker att det är roligare när flera kan åka tillsammans och speciellt med oss. Vi sjöng och pratade hela vägen. När vi kom fram hann vi bara ha en snabb uppvärmning och springa å kissa. Fotbollsplanen var värdelös men men vad gör man:)
Matchen började bra men sen tappade dom spelet och spelade inte alls så bra skulle man kunna säga, nog den sämsta matchen dom har spelat. Men trots det så vann vi med 3-2.
Domaren var inte heller den bästa, haha ett exempel: mitt i matchen blåser han och alla undrar "what vad blåste han för nu" det blev tyst ett tag sen säger han: fel av mig där då!  (haha nähä!!?) 
Sen var det fel kast hela tiden och hands men men... 
Efter matchen bestämde vi att vi skulle stanna kvar i Hammerdal och käka för det låg en kiosk alldeles i närheten så vi åkte dit och gick in för att beställa. Då säger en tjej: men Anna har du inte stängt av bilen? 
Det hade hon men glömt lyset bara så hon går tillbaka och stänger av samtidigt som några tjejer följer med för att hämta vattenflaskorna. Jag står och beställer 12 korv med strips och då kommer typ 5,6 tjejer in och skriker:
-VI KOMMER INTE HEM!!! 
- va, säger jag?
- JA VI KOMMER INTE HEM, ANNA HAR BRYTIT AV BILNYCKELN
Jag tittar ut och ser Anna gå runt bilen helt förstörd och det enda jag kan göra är att ASGARVA, Anna ser mig och börjar också ASGARVA, då tittar tjejerna på mig och säger:
- DET ÄR INGE KUL!!!! 
Jag svarar:
- det löser sig, ingen fara :) 
En av barnens pappa får prata med Peppe och går ut å tittar i bilen, även ett av barnensmamma, jag och Anna går in och tar hand om tjejerna och äter skrattar och tar lite kort. 
En av tjejerna tittar på mig och Anna och säger men hur ska vi göra nu och jag å Anna kan inget annat än att bara skratta, vad skulle vi göra? Hela grejen var bara så sjuk. 
Efter att vi har ätit klart går vi ut och försöker få tag på någon på Järpens IF men inget svar, vi tänkte bara kolla hur vi skulle göra och om det fans någon reservnyckel så att någon skulle kunna komma med den så vi kunde ta med bussen hem men men inget svar så vi bestämmer att vi tar sätet längst bak i våran buss till mamman som körde en annan minibuss för dom hade bara ett baksäte i deras så pappan (Sten) och mamman (Ann Charlotte) sätter sig och skruvar bort sätet medans jag och Anna har gympa pass med tjejerna :D 
Jag gör en kullerbytta och sträcker upp armarna då säger en av tjejerna:
- har du gått på gymnastik
- hahaha ja svarar jag, märks det? 
- ja svarar hon, det har jag också gjort
HAHAHA jag höll på att dö, jag är ju världens klumpigaste. Men det var kul :) 
Vi går och tittar hur det går för föräldrarna och sätter oss i "våran" buss och skrattar lite till, då tittar jag på tjejejerna och säger: 
- tänk på en sak tjejer, ni ska alltid vara positiva!! :) 
Vi hade iaf väldigt tur för det var 3 jätte trevliga tjejer som ägde kiosken och dom hörde ju när tjejerna kom in kutandes så dom frågade vad som hade hänt och jag berättade allt, sen frågade jag hur länge dom hade öppet och då var väl klockan runt 8, hon svarade halv 9 men vi brukar vara kvar till 9 för att städa så ni kan vara kvar om ni vill. Vi bestämmer att vi trycker in tjejerna så att dom kommer hem för det var viktigast åsså stannade jag och Anna kvar, föräldrarna ville inte riktigt lämna oss men vi sa att det var lugnt. Det var redan för många som skulle åka hem och man vet aldrig vad som är ute på vägarna så vi stannade kvar. Vi vinkade hem tjejerna och gick in i kiosken igen, då frågar en av ägarna om vi ville ha caffe, ja tack gärna svarade vi eftersom att vi vann och då blev dyngsura..tjejerna får ju hälla vatten på oss om dom vinner.... Där satt vi och väntade för att Lalla skulle åka från Östersund och hämta oss och sen skulle Jonte hämta oss i stan, hahaha vilken kväll!! :D
Iaf så frågade jag ju igen om dom ville gå hem och då skulle dom precis gå men dom sa att vi kunde vara kvar för att dom hade självlås på dörren, hur snällt är inte det då!!!?! Så där satt jag och Anna i våran ensamhet och skrattade, tjejerna skickade oroliga sms och kollade hur det gick för oss (dom är ju för goa) så jag och Anna ringde och sjöng:
♫♪ Vi har det bra, vi här inne på kiosken och vill gärna ha ett gott skratt!! ♫♪
Vi sjöng nämligen "vi har det bra, vi här bak i bilen och vill ej va' med om nå'n krock" på vägen till Hammerdal så vi gjorde bara om den lite :)
Dom skrattade och frågade vad vi gjorde och vart vi var :)
Lalla kom och vi lämnade 120 kronor som tack, jag frågade Lalla om hon hade nån penna så vi kunde skriva nått till dom men hon hade ingen så då säger Anna, skriv med Ketchup och det gjorde vi
Dom sa innan dom gick att dom inte ville ha nått när jag sa att vi skulle lämna nått, hon sa bara:
-Nej nej kom tillbaka nästa gång ni är i Hammerdal och säg hej!
Hahaha dom måste verkligen ha tyckt om oss!!!:D
Vi hade en sjukt rolig kväll iaf, man måste kanske ha varit med för att tycka det men jag och Anna har nog inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge!!!
vi var hemma runt halv 1, 1
Den matchen glömmer man inte så lätt! :D


Ikväll har vi match igen så vi får se hur det går, vi ska till Nälden this time :)
 


RSS 2.0