Måndag

Ja då var det måndag igen, och jag är en trött tjej :)
Har inte gjort mycket alls idag, tagit en promenad i det fina vädret med Diesel och sen  har jag mest fixat lite hemma. Åt lunch med Peppe och sen jobbade jag några timmar, kom hem runt halv 6 och då var middan redan färdig...skööönt... :)

Så här hittade jag Roxy precis innan jag skulle gå på jobbet, schysst sovställning :)

Efter middan for Peppe och tränade, så då passade jag på att sola...sjuuuukt skönt var det...
Nu har vi precis druckit te och myst, börjar känna att mina ögon blir tyngre och tyngre så det blir nog sängen nu


I morgon ska jag ju luncha med Peppe och Lina på strandgården, muuuuuuuums!! :)

Natti natti


Nytt och fräscht??

Är det inte kul när man är nöjd över det man gör?
I våran källare/tvättstuga var det betongfärgat när vi flyttade in, jag blev deprimerad av att bara gå ner i källaren...och sen att jag skulle tvätta på de, de gjorde inte saken bättre... :P
Men NU, nu tycker jag faktiskt om att vara där nere, det ser fräscht ut, det som fattas nu är bara gardiner och kanske nån mer färgklick lite här å lite där men sen så!
Innan                                                       Efter
Och så här ser resten av våran lilla lilla "spa plats" ut! :P
Sen har jag även köpt nya tvättkorgar, dom jag hade var inte så hela längre så dom åkte ut! :)
Först köpte jag dom här två för jag ville ha nått korgliknande, men hittade inga så då fick dom här duga.
Men så kommer jag hem och Peppe visar mig Jysk tidningen och 2 perfekta korgar...precis som jag ville ha de liksom, så det var bara att byta dom plastiga och köpa dom som jag egentligen ville ha :)
Och så här blev det
Men dom här 2 är mina BÄSTA vänner! :)

Trix å fix

Jag försöker å försöker men får inte till de nå bra här på bloggen, och inte har jag nått program så jag kan göra en animerad profil bild som jag vill ha heller....illa.... :) 
Men lite nytt är det ju, även om det är lite suddigt å så haha, börjar fatta mer å mer faktiskt, men det tar ju sån tid...
Dom här underbara ljusstakarna har jag på tevebänken, jag älskar dom
och lite extra speciellt och fint blir det ju med nått man själv har gjort :)
Dessa små hjärtan är gjorda av lera och gips, lite pyssel jag har gjort med förskolebarnen...dom allra minsta fick göra ett litet hjärta utav lera och sen satte vi dit en pinne...så blev det en blompinne...   :)
Ne nu ska jag försöka sova, i morgon blir det staden med mamma <3
Natti natti

Rastlös

Sitter på jobbet just nu och väntar på att jag ska börja mitt andra pass, som börjar klockan 2 :)
Men jag är för raslös för att gå hem, vill pyssla lite..kanske ska gå hem och hämta mitt hjärta som jag började med på alla hjärtansdag och göra klart det?? Det kanske är dags med de nu?? :)
Måla en tavla kanske? Ja vad vet jag, nått måste jag hitta på!
På förmiddan har jag målat barnens händer som vi ska göra en fin tavla utav och hänga upp här på väggarna så det blir lite härliga färger...

 

 


Lite nytt

Ja nu har jag försökt ändra till en ny header...de gick väl sådär kan man säga, suddig å jävlig blev den men annars så... :)
Blev less å kröp ner under täcket, så nu ligger jag här, breve en snarkandes Peppe och ska försöka sova :) Natti Natti

Onsdag den 16 februari*

Min blogg behöver verkligen en rejäl "upp-piffning", jag blir ju deprimerad av allt det gamla, mörka och tråkiga! Men jag har inte ork att försöka mig på de där, jag tycker det är tjorvigt jag! :)
Idag har jag jobbat och varit till frissan faktiskt, så nu känner jag mig sig som en ny människa...tack vare lite färg och klippning, de e gött...
Jag tog även två nya hål i örat faktiskt hihi, undra om Peppe märker nått?? Jag tror faktiskt inte de ;p
Mommas annons var i tidningen idag, lilla momma!  ♥

Jag fick låna en ängel

Sov gott älskade momma <3
Jag saknar dig till tusen, samtidigt som jag inte kan eller vill förstå att du har fått dina vingar och lämnat oss, det är jobbigt, väldigt jobbigt :'( 
Jag hoppas verkligen att du vet hur älskad och saknad du är av oss alla, jag tänker på dig hela tiden, massa kärlek till dig!!!  <3
Jag har gjort ett likadant ljus till mig själv som jag gav till er i julklapp (fast på mitt sitter det ett hjärta med texten love...som är ägnat till dig...), jag tänder det och tänker på dig, min fina och goa lilla momma <3 :'(
Jag har haft en väldigt jobbig vecka och därav ingen uppdatering som jag lovade....men det kommer så snart jag har tid och ork...

Vart tog dagen vägen??

Shit vad dan har gått fort, jag har inte hängt med alls!
Jag som skulle lägg upp lite bilder också...de får bli en annan dag... :) 

Min morgon startade med en promenad med Diesel (min hund), sen fick jag skynda mig i väg till tandläkaren (tycker inte riktigt om att gå till tandis) men det gick riktigt bra faktiskt!
Jag hade en tjej som var jätte trevlig och pratglad, som jag så de va ju kanon...faktiskt de trevligaste tandläkarbesöket jag har varit på, och ett plus var ju såklart att jag inte hade några hål och hon tyckte jag hade fina tänder! ;) 
Efter de gick jag hem och åt lite "brunch" för att sen dra på gymmet och pumpa lite höhö, och som en avslutning på de solade jag å sen blev det en dusch! :)
Peppe kom hem klockan 4 och då for vi till Åre för att kika om det hade kommit nått nytt, men det var inget som föll oss i smaken så vi åt middag och rullade hemåt! Resten av kvällen har vi spenderat i soffan och myst med tända ljus, kaffe/te, kakor och filtar...myspys..
Nu ska jag ta å krypa ner under duntäcket å mysa ner mig hos Peppe, i morgon blir det jobb och sen personalfest.....yeeeei! :)
Natti natti*

Dags??

Ska jag eller ska jag inte, det är frågan?!
Jag är sugen på att börja blogga igen, men vet inte riktigt om vad??
Sen skulle jag vilja ha en helt nya header och allt, å de får jag inte till nå bra....

I morgon tänker jag iaf ladda upp lite bilder å sen får vi se :)
Natti natti

RSS 2.0